0
A termék bekerült a kosárba
Összesen: 0 Ft

Az ABAC cégről…

ABAC logoOlaszország legnagyobb kompresszorgyárát az ABAC-ot, a ma már több mint 60 éves szakmai múltra visszatekintő Antonio Balma alapította 1980-ban. A Torino közelében felépült gyárüzem mára több mint 600 embert foglalkoztat 50.000 nm-en és az elmúlt 30 évben a világ egyik vezető kompresszorgyárává nőtte ki magát, és az európai kompresszorpiac közel 40%-át teszi ki. Az ABAC Group a világ 123 országba szállít kompresszorokat, évente mintegy 700.000 db-ot, mellyel a kompresszorgyártás világpiacának 15%-át adja. Termékskálája a nagyteljesítményű csavarkompresszoroktól, az ipari dugattyús kompresszorokon keresztül a hobby célú garázskompresszorokig terjed. Napjainkban kompresszoraik már nem csak Olaszországban, hanem Németországban, Angliában, Franciaországban is készülnek. Az ABAC kompresszorok kiváló minőségét a szigorú minőség-ellenőrzés és a tulajdonosok több mint félévszázados szakmai múltja szavatolja.

szerszamfalAz ABAC széles kínálatában megtalálhatók a háztartási és a professzionális kompresszor típusok, az ipari csendesített és dugattyús kompresszor típusok, valamint a csavarkompresszorok.
A cég töretlen fejlődésének köszönhetően mára a svéd multinaconális ATLAS COPCO csoport tagjaként erősíti tovább vezető helyzetét az ipari, professzionális, fél-professzionális, valamint hobby kompresszorok gyártásának területén.
A Tecnoroll Kft az ABAC kompresszorok széles választékával és kiegészítőivel, valamint különféle szervizkészletekkel és levegős szerszámokkal áll kedves vásárlói rendelkezésére.